Reservdelar
service
Försäljning

Verkstadsöversikt

Vi kontrollerar skicket på era slangar och kopplingar i verkstaden för att minimera risken för kostsamma driftstopp.

Verkstadsöversikt

Våra kompetenta servicetekniker kontrollerar era slangar och kopplingar i era lokaler för att i förebyggande syfte, minimera risken för skada , slangbrott och kostsamma onödiga driftstopp. Vi Besiktigar / kontrollerar allt som har med hydraulik och slang i era lokaler så som fatpumpar , tvättslangar , luftslangar , avgasslangar och slangvindor för oljor , spolarvätska osv.

Säkra eran dagliga drift

Det är viktigt att regelbundet kontrollera era slangar och kopplingar i förebyggande syfte för att undvika onödiga , kostsamma och oplanerade driftstopp för er verksamhet. Maskinexperten Scandinavia AB kompetenta servicetekniker kontrollerar skicket på era slangar och ledningskomponenter och för protokoll på dess anmärkningar som ev är funnet vid undersökningen som sedan ni erhåller tillsammans med ett kostnadsförslag för åtgärd.

Risken för personskador vid dåliga slangar och komponenter

Skadade slangar och komponenter kan orsaka allvarliga onödiga personskador.
Maskinexperten Scandinavia AB kompetenta servicetekniker är utbildade för att identifiera och bedöma ut dem slangar som för i risk för att kunna orsaka skada för er verksamhet. Alltid innan vi påbörjar ett arbete genomförs ett noggrant underlag som gås igenom med dig som ansvarig.

Tänk på miljön , trasig slang orsakar dålig miljöpåverkan

Läckage/Brusten slang eller komponent skada kan leda till dålig miljöpåverkan och dessutom vara väldigt kostsamt att sanera och kan orsaka långa stillestånd för er verksamhet. Med förebyggande kontroller kan detta undvikas, en vinst för både er verksamhet och miljön.

Hur utför vi vår kontroll av era ledningar på er verksamhet ?

  • Vi kontrollerar skicket av slangar och kopplingar i er verkstad eller dess tillhörande lokaler
  • Vi märker upp dess slangar som är skadade eller som av annan anledning bedöms av vår tekniker som en risk och behöver bytas som tas med ett gemensamt beslut med dig som kund innan åtgärd.
  • Vi upprättar ett tydligt protokoll och dokumenterar alla slangar och komponenter som vi har kontrollerat. Eventuella anmärkningar på dess slangar och komponenter samt rekommenderade åtgärderna efter koll av dess komponenter i lokalen tas med er som ansvarig innan åtgärd.
  • Vi informerar om ev anmärkningarna för dig som kund och tar sedan fram offert på dem åtgärder som du önskar att Maskinexperten utför åt dig.
    För bokning av möte för en översyn av er verksamhet ring eller mejla oss på:+46 0300 – 286 88

 

Hur kan vi hjälpa dig?

Hör av dig till oss för att få svar på eventuella frågor och önskemål.

MaskinExperten

Just nu

Hej! Kan jag hjälpa dig med något?

+46 (0)300 - 286 88

Vår kundtjänst har öppet 07.00 - 17.00, Måndag - Fredag

info@maskinexperten.com

Du kan självklart skicka epost till oss, vi svarar alltid inom 24h

Kontakta oss

+46 (0)300 - 286 88

Vår kundtjänst har öppet 07.00 - 17.00, Måndag - Fredag

info@maskinexperten.com

Du kan självklart skicka epost till oss, vi svarar alltid inom 24h