Reservdelar
service
Försäljning

Slangservice / Slangjour

Maskinexperten Scandinavia AB mobila slangjour, Slangservice, når du alltid enkelt oavsett var i landet du befinner dig

Slangservice / Slangjour

Bussar för slangservice inom hela Sverige!  +46 (0)300 – 286 88 Servicebussarna finns tillgängliga 24 timmar om dygnet!  Sju dagar i veckan alla dagar om året inom hela landet! 800 artiklar i våra bussar för bästa tänkbara mobila slangjour!

 

Slangservice / Slangjour

Maskinexperten Scandinavia AB mobila slangservice står redo när du råkat ut för ett slangbrott eller hydraulik läckage. Vår slangjour för slangservice, når du alltid dygnet runt alla dagar om året, oavsett vart i landet du befinner dig. Våra servicebussar är fullt utrustade för att kunna förse dig med den bästa tänkbara slangservice i landet. Vi utför såsom akuta slangjourarbeten till förebyggande slangservicearbeten.  Ring oss på +46 (0)300 – 286 88  när du behöver hjälp att byta din slang om du råkat ut för slangbrott och önskar underhålls service på plats hos dig akut eller för tidsbokning är vi det rätta valet.

Servicebilen

Våra servicebilar är utrustade för att hjälpa dig snabbt i nöd och är kompletterade med de vanligaste diverse slangar och kopplingar på marknaden samt en mängd olika O-ringar och tätningar som finnes på marknaden. Vi har som fördel att kunna tillverka våra egna O-ringar på plats i våra servicebilar. Vi har över 800 artiklar i våra bussar som täcker 99% av slangservice jobben på fält med vår mobila service.  Hydraulolja är bilarna utrustad med vid större läckage då hydraulik olja behövs fyllas på.

Personalen

Vår personal är utbildade inom hydraulik och säkerhet för att upprätta ett säkert arbete på fält. Man arbetar ibland med höga hydraul tryck och stora komponenter vid slangjour / slangservicearbeten, det är då viktigt med rätt kunskaper för att inte olyckor skall hända. Använda vår mobila slangservice och slangjour är ett säkert och effektivt sätt för att få slangbrottet åtgärdat eller att er förebyggande slangservice arbete utförs effektivt och säkert.

Hydraulolja

Att välja rätt hydraulolja när du står inför att byta eller fylla på hydraulolja i ditt hydraulsystem vid slangbrott / slangservice är det av största vikt att man väljer rätt, för att du ska kunna lita på din hydraulik och för att den ska kunna arbeta effektivt. Rädslan för oväntade driftstopp och haverier gör dock att många känner sig osäkra inför sitt val bland alla olika hydrauloljor. Vi vet att det kan kännas komplicerat att välja rätt olja till sitt hydraulsystem.

Maskinexperten Scandinavia AB är väl utbildade för att veta vilken sorts olja som skall användas vid ett slangjour / slangservice arbete om ett större läckage har uppstått. Servicebilarna har diverse olika oljor i bilarna för påfyllning efter ett utfört slangservice / slangjour arbete.  Har ni frågor går det bra att kontakta oss på +46(0)300-286 88.

Hur kan vi hjälpa dig?

Hör av dig till oss för att få svar på eventuella frågor och önskemål.

MaskinExperten

Just nu

Hej! Kan jag hjälpa dig med något?

+46 (0)300 - 286 88

Vår kundtjänst har öppet 07.00 - 17.00, Måndag - Fredag

info@maskinexperten.com

Du kan självklart skicka epost till oss, vi svarar alltid inom 24h

Kontakta oss

+46 (0)300 - 286 88

Vår kundtjänst har öppet 07.00 - 17.00, Måndag - Fredag

info@maskinexperten.com

Du kan självklart skicka epost till oss, vi svarar alltid inom 24h