Reservdelar
service
Försäljning

AC-service som vi utför i Göteborg

Vi är experter inom AC-service och utgår från våra mobila enheter som finns i hela landet. Maskinexperten Scandinavia AB utför AC-service i Göteborg inom truck. trailer, lastbil, entreprenad, terminaltraktor och teleskoplastare. Våra tekniker är utbildade och våra servicebilar är rikligt utrustade för att hjälpa dig direkt. Vi reparerar och servar ditt fordon/maskin på plats. Vi utför 99% av alla AC reparationer hos dig som kund oavsett vart ditt fordon står placerat. Kontakta oss för mer information och frågor.

Vad innebär AC-Service?

AC står för Air Condition som finns i de flesta tunga fordon och maskiner. AC är viktigt för att kunna få frist luft med kontrollerad temperatur. En fullt fungerande Ac håller dig kyld under sommaren och varm under vintern. En AC-service innebär att vi tömmer, rengör och avfuktar systemet. Sedan fylls systemet upp med kylvätska, spårmedel och olja för att avslutas med ett funktionstest där vi mäter temperaturen i utblåsen. Vi är ensamma med att kunna utföra detta på plats hos kund, tekniker har med sig en AC-maskin som kan fylla på och tryck testa AC-systemet.

När ska ACn servas?

Känner du att ACn inte kyler eller värmer bra så är detta ett tecken på att din AC behöver servas. Kontinuerlig service förlänger livslängden och minskar risken för större skador på AC-systemet. De är viktigt att ha en fungerande AC året runt, på vintern behövs den för att värma upp och att ge en behaglig temperatur med bra ventilation i fordonet/maskinen.

Vart servas och repareras fordonen/maskinerna?

Vi utför all service och reparation på plats hos er. Våra certifierade service tekniker har med sig all utrustning i sin servicebil för kunna utföra en service. Alla reservdelar lämnas med ett års garanti.

Vi utför AC-Service på följande fordon/maskiner:

  • Tunga Fordon
  • Entreprenad
  • Lantbruksmaskiner
  • OBS: EJ Personbilar

Vi utför följande AC-service:

  • Installation
  • Reparationer
  • Påfyllning

AC-Serivce på Volvo grävmaskin

Hur kan vi hjälpa dig?

Hör av dig till oss för att få svar på eventuella frågor och önskemål.

MaskinExperten

Just nu

Hej! Kan jag hjälpa dig med något?

+46 (0)300 - 286 88

Vår kundtjänst har öppet 07.00 - 17.00, Måndag - Fredag

info@maskinexperten.com

Du kan självklart skicka epost till oss, vi svarar alltid inom 24h

Kontakta oss

+46 (0)300 - 286 88

Vår kundtjänst har öppet 07.00 - 17.00, Måndag - Fredag

info@maskinexperten.com

Du kan självklart skicka epost till oss, vi svarar alltid inom 24h